Kies het Podosophia abonnement dat bij u past!

Studenten lezen Podosophia met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

Als professional zit je bij Podosophia goed

In het tijdschrift vind je onder meer artikelen over casuïstiek, biomechanica en bewegingsanalyse, over innovaties binnen de podotherapie, over ondernemerschap en managementzaken. Boeiend zijn de prille ontwikkelingen op het gebied van het wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de podotherapie die Podosophia nauwlettend volgt.

Wil je nóg meer vakinformatie over podotherapie?

Dan hebben wij met BSL Podotherapeut Totaal het ideale abonnement voor je. Naast de voordelen van het ‘Compleet’ abonnement heb je binnen deze bundel de beschikking over tientallen boeken, 3 tijdschriften, e-learnings, web-tv’s en uitleg video’s.

Podosophia ontvangen binnen jouw praktijk of instelling?

Wil je voor meerdere personen binnen jouw instelling of praktijk een abonnement afsluiten? Dat kan! Vanaf 6 personen of meer hebben wij een aantrekkelijke staffel op de reguliere abonnementsprijs. Je kunt er als organisatie ook voor kiezen om een aantal magazines aan te schaffen en de gehele organisatie te voorzien van volledige online toegang.

Neem contact met ons op via binnendienst@bsl.nl.

Inkijkexemplaar Podosophia

Nieuwsgierig naar Podosophia? Bekijk dan het inkijkexemplaar!

In het magazine vind je onder meer artikelen over casuïstiek, biomechanica en bewegingsanalyse, over innovaties binnen de podotherapie, over ondernemerschap en managementzaken.

Overtuigd? Sluit vandaag nog een abonnement af!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al jouw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De abonnementsvormen hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw abonnement afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.